Met u?

Ontwikkeling en kennisdeling vind ik belangrijk. Inspiratie haal ik behalve uit geschreven teksten ook via deelname in uiteenlopende samenwerkingsverbanden. Naast klantencontact, heb ik regelmatig intervisie  met een netwerk van trainers, coaches en procesregisseurs. Graag wil ik deze portofolio uitbreiden met meer ‘vaste samenwerkingspartners’. Met u?

Lees meer →
0

Habitask

Als trainer bij Habitask onderschrijf ik hun visie op leren. Er zit verschil tussen ‘kennis overdragen’ en ‘leren’. Bij Habitask komen cursisten om te leren. Ze willen er iets mee kunnen. Daarom ligt het accent in alle opleidingen en trainingen op de praktijk. Kennis, de ‘theorie achter de praktijk’, is daarbij ondersteunend, niet leidend. Vanuit de woningcorporatie-praktijk maak ik verbinding met andere werelden in onze samenleving. Laat ervaren hoe samen werken echt werkt.

Lees meer →
0

Welkom bij KennisBrug

Vanuit verbinding samen werken aan processen, projecten en trainen van vaardigheden op het gebied van Wonen, Zorg en Welzijn.

Op dit moment ben ik de site aan het ontwikkelen. Graag verwijs ik u naar mijn LinkedIn pagina voor actuele informatie: Evelyn Kessels KennisBrug

Groet, Evelyn Kessels

 

  

Lees meer →
0
Pagina 1 van 2 12