Wat kan ik voor u betekenen?

Voor dat ‘iets’ werkelijkheid wordt, zijn er ideeën. Mijn ondersteuning bestaat uit het begeleiden van het proces om draagvlak te creëren voor deze ideeën.

Daarna kan ik helpen de ideeën vorm te geven in een project- of procesplan, zodat de oorspronkelijke gedachten niet verloren gaan. De basisvisie wordt geborgd. Tijdens de uitvoering van het project of proces waak ik hierover en stel toetsvragen of een afwijking van de koers verantwoord is. Dit kan gebeuren omdat bijvoorbeeld de omstandigheden zijn veranderd. Ook kan een afwijking niet geoorloofd zijn, omdat dan het draagvlak onder het plan wegvalt. Bij het begeleiden van een projectteam beoog ik mensen in hun kracht te zetten, zodat ze kunnen excelleren in hun rol.

Tot slot zal het gerealiseerde ook verankerd moeten worden. Via begeleiding op het gebied van gedragsvaardigheden in combinatie met taakinhoud stimuleer ik overdracht en verankering in de organisatie. Op deze wijze worden mensen in de organisaties zelf verantwoordelijk voor het voortdurende succes van het bereikte resultaat.